Waarvoor kunt u bij ons terecht

Jaarlijks gaan 2,5 miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Omdat zij problemen hebben met bewegen. Het merendeel van de patiŽnten wordt door de huisarts naar de fysiotherapeut verwezen, maar de fysiotherapeut is sinds 1 januari 2006 ook rechtstreeks toegankelijk.

De meest voorkomende problemen hebben betrekking op de wervelkolom. Lage rugpijn zonder uitstraling is de meest voorkomende verwijsdiagnose.
De fysiotherapeut kan veel voor u betekenen bij alle soorten bewegingsproblemen. Bewegingsproblemen kunnen te maken hebben met gewrichten. Hierbij moet u niet alleen denken aan de schouder, elleboog, pols, heup, knie en enkel, maar bijvoorbeeld ook aan de gewrichten in uw handen, voeten, nek, bekken, rug en kaak.

Uiteraard kunnen problemen met het bewegen ook te maken hebben met uw spieren. Ook hiervoor bent u bij een fysiotherapeut aan het juiste adres.

Tot slot kunnen problemen bij beweging ook veroorzaakt worden door iets anders dan spieren of gewrichten. Het is niet eenvoudig om hier een opsomming van te maken dus is het goed om te onthouden dat de fysiotherapeut de specialist is in beweging en dat u met Šl uw bewegingsproblemen bij de fysiotherapeut terecht kunt.

Als u klachten heeft aan uw bewegingsapparaat kunt u altijd een afspraak maken voor een screening, zodat wij dan kunnen vaststellen of fysiotherapie geschikt is voor de klachten die u heeft.

Wij starten de eerste behandeling altijd met een intake gevolgd door een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Zo kunnen we het probleem en de oorzaak van uw klacht goed in beeld brengen en samen met u een behandelplan opstellen en de behandeling starten.